Tekwill Visionary Club - E-commerce edition by Paynet
ian 22, 2018
IMAGE

Continuăm cu multă plăcere colaborarile si parteneriatele cu companiile, institutiile care sustin si promoveaza platile electronice. 

La prima întâlnire din 2018 in cadrul unui asemenea parteneriat vom discuta in cadrul evenimentului  Tekwill Visionary Club despre noile tendinte ale comerțului electronic. 

Speakeri din partea companiei Paynet vor fi:

  •        Сalin Gryadchenko, Director Executiv Paynet adoră să vorbească despre moneda electronică și despre multiplele căi, prin care ea ne face viața mai ușoară și aduce noi posibilități de creștere a businessului. Calin are o experienta de peste 10 ani in domeniul precesarii platilor electronice, o gama vasta de proiecte de procesare plati electronice on-line si off-line implimentate in Ucraina si Moldova.

  •      Boris Foca, Project Manager Paynet și CEO & Founder Pay&Save - primul proiect de cashback din Republica Moldova, elaborat prin outsourcing pentru o bancă comercială de la noi. Între 2012 și 2014 a fost Director regional la Novensys Corporation, compania care a implementat Rovinieta și cardul de sănătate în România și conceptul de vinietă în Republica Moldova.

In cadrul evenimentului o sa discutam despre: 

- comunicare eficientă prin intermediul Paynet

- servicii de management a programelor de loialitate specifice produselor și serviciilor

- IT metode de atragere a noilor clienți și creșterea coșului de cumpărături

- materiale și dispozitive POS

... și alte subiecte, legate de noile trenduri și posibiltități aduse de comerțul electronic.


Data eveniment: 25 ianuarie 2017 | 19:00

Loc: str. Studentilor 9/11, Chisinau

Tekwill, sala Front End

Suma bilet: 100 lei din care 5% Bonus

N: BLOG_BTNS_BLOCK
Log in Înregistrează-te
Pagina principală
Despre Portofel
"Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova. Cu Paynet totul e mai simplu."

N: BLOG_LBL_ABOUT_FB

N: BLOG_LBL_ABOUT_APPS